Pik
Сьогодні, 07 серпень 2020
09.07.2020
644
0

Страви під сонцем та відсутність холодильників: Держпродспоживслужба промоніторила ситуацію у кафе в Залізному Порту

Страви під сонцем та відсутність холодильників: Держпродспоживслужба промоніторила ситуацію у кафе в Залізному Порту

Фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області збирали інформацію про діяльність операторів ринку харчових продуктів у селищі Залізний Порт.

Усього 8 липня спеціалісти ГУ Держпродспоживслужби в Херсонській області промоніторили 27 закладів громадського харчування. Найпоширеніші порушення: недотримання карантинних вимог (відсутність антисептику, недотримання соціальної дистанції між відвідувачами), недотримання температурного режиму (готові страви зберігаються не у холодильниках, а просто неба) та відсутність документів на продукти харчування, що забезпечують простежуваність та безпечність.

Новини по темі

Коментарі

Нет ни одного комментария

Залишити коментар

Останні новини

Останні відеорепортажі

Останні фоторепортажі

Зараз читають

наверх

Підписатися на новини

Підписатися на новини

Запропонувати новину

Запропонувати новину