Pik
Сьогодні, 17 Вересня 2019
17.07.2019
673
0

На форумі Агропорт Південь знову планують встановити національний кулінарний рекорд

На форумі Агропорт Південь знову планують встановити національний кулінарний рекорд

Однією з ключових тем форуму «АГРОПОРТ ПІВДЕНЬ ХЕРСОН -2019» є розвиток органічного сільського господарства.  Щоб привернути увагу до даного напрямку, по завершенню заходу заплановано встановити національний кулінарний рекорд. Про це ПІК повідомили у прес-службі ХОДА.

«Це вже буде третій «органічний» національний рекорд, встановлений в Україні», - зазначає директор ТОВ «Авіабренд», генеральний менеджер АГРОПОРТ Південь Херсон Дмитро Титаренко.

Він розповів, що із 150-ти кг органічних ягід планується виготовити близько 100 літрів ягідного морсу. Проте – з яких саме ягід, Дмитро Титаренко не розкриває. Каже, що це буде нішева культура, а яка саме – учасники форуму дізнаються вже безпосередньо під час дегустації.

Також питанням «Технології органічного землеробства» буде присвячена робота секції, організованої Інститутом зрошуваного землеробства НААН спільно з ТОВ НВП «5 елемент», під час потужної конференції «Напрями адаптації сільського господарства до змін клімату», що пройде в рамках форуму 19 липня.

Нагадаємо, минулого року під час роботи форуму «Агропорт Півднь Херсон -2018» було встановлено  два національних рекорди: перетягування комбацну українськими стронгменами та виготовлення найбільшого овочевого салату, який отримав назву «Херсонський овочевий фейєрверк».

Новини по темі

 

Коментарі

Нет ни одного комментария

Залишити коментар

Останні новини

Останні відеорепортажі

Останні фоторепортажі

ТОП Новин тижня

наверх

Підписатися на новини

Підписатися на новини

Запропонувати новину

Запропонувати новину