Pik
Сьогодні, 07 Березня 2021
07.12.2020
493
0

Херсонська міська рада відзначила кращих представників туристичної галузі

Херсонська міська рада відзначила кращих представників туристичної галузі

3 грудня в театрі-кафе херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. М. Куліша відбувся урочистий захід, присвячений врученню кращим представникам туристичної галузі Херсона відзнаки«Херсон туристичний»та презентації відеоролику «Смак Херсона».

2020 рік став викликом для галузі туризму в усьому світі, зокрема й в нашому місті. Пандемія та карантинні обмеження суттєво зменшили можливості як самих туристів, так і працівників туристичної сфери. Але, незважаючи на це, в Херсоні реалізувалися нові туристичні проєкти та впроваджувалися нові ініціативи.

Управління культури організувало невелике свято з дотриманням карантинних вимог для тих, хто, незважаючи на всі складнощі, розвивав туризм в Херсоні. Привітала присутніх та вручила нагороду радник міського голови Світлана Чепіга.

 Відзнаку року «Херсон туристичний» отримали:

  •  Почесний працівник туризму України, член Національної спілки журналістів УкраїниМарина Тарасова– за особистий внесок в реалізацію культурологічних та краєзнавчих проектів, історичну реконструкцію кулінарних страв у відеоролику «Смак Херсона».
  •  Голова правління Бізнес-асоціації «Ми-Херсонці» Віталій Бєлобров– за створення умов та можливість проведення в Херсоні фестивалю сучасного мистецтва «ГогольFEST».
  •  Виконавчий директор ГО «Громадський центр «Нова генерація»Оксана Глєбушкіна – за організацію та проведення конкурсу бізнес-планів, спрямованих на розвиток туризму в місті Херсоні.
  •  Голова громадської  організації «Центр живої історії «Олешшя» Павло Білецький– за реалізацію проєкту «TripMustGoOn», залучення інвестицій та популяризацію міста як туристично привабливого.

Начальник управління Лариса Косенко зазначила, що за 2020 рік до херсонського бюджету надійшло понад 600 тисяч гривень туристичного збору, та вручила подяки тим, хто також сприяв розвитку туристичного потенціалу Херсона:

 

  •  Старшому науковому співробітнику Херсонського обласного краєзнавчого музею Вікторії Мусійко– за допомогу у відтворенні історичного минулого.
  •  Голові відділення громадської спілки «Всеукраїнська асоціація гідів» Галині Абловій – за можливість оцінити колорит та пізнати таємничість міста.
  •  Команді «Born Vision Studio»(Роману Путієнку, Олені Гудковій, Ользі Ковальовій) та шеф-кухарю ресторану «Мускат», голові херсонської філії Асоціації шеф-кухарів Півдня України Олександру Шостаку – за історичну реконструкцію минулого у відеоролику «Смак Херсона».

Також управління культури висловило подяку управлінню туризму та курортів Херсонської обласної державної адміністрації та всім, хто працює в туристичній галузі, надає туристичні послуги, створює унікальний туристичний херсонський продукт:

 

  •  Колективу Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. Миколи Куліша та його директору Олександру Книзі– за відданість мистецтву та збереження культурних традицій регіону, проведення Міжнародного театрального фестивалю «Мельпомена Таврії» на високому рівні, незважаючи на форс-мажорні обставини.
  •  Завідувачці кафедри готельного-ресторанного господарства  ХДУ, професору, доктору економічних наук Олені Орленко– за участь у реалізації багатьох проєктів з розвитку туризму, підтримку креативних ініціатив молодого покоління, сприяння професійному росту майбутніх  готельєрів, рестораторів, туристичних операторів, а також готовність прийти на допомогу в будь-якій ситуації.
  •  Директорові ТОВ «Тур Плаза» Володимиру Рачинському– за патріотизм, цілеспрямованість, відданість справі, вагомий особистий внесок у  розвиток в’їзного туризму та його популяризацію, створення туристичних послуг високого рівня.
  •  Товариству з обмеженою відповідальністю «АГОВ», що працює над створенням туристичного путівника та має непереборне бажання йти вперед, розвиватися, створювати нові технології.
  •  Костянтину та Ганні Воскобойникам  за підтримку та розвиток іміджевого солодкого сувеніру міста «Фірмовий торт «Херсон».
  •  Всім шеф-кухарям херсонських ресторанів, учасникам гастрономічного проєкту «Херсон. Вінтажна кухня».
  •  Готельєрам, за стійкість в умовах теперішніх реалій, спроможність надавати якісні послуги та підтримувати міський бюджет.
Теги:

Новини по темі

Коментарі

Нет ни одного комментария

Залишити коментар

Останні новини

Останні відеорепортажі

Останні фоторепортажі

Зараз читають

наверх

Підписатися на новини

Підписатися на новини

Запропонувати новину

Запропонувати новину